zondag 15 april 2012

VSCO'61 laat de winst liggen

In de uitwedstrijd tegen Advendo’57 weet VSCO’61 niet verder te komen dan een gelijkspel. Over het geheel van de wedstrijd genomen kunnen beide ploegen daarmee leven. Op basis van de tweede helft laat VSCO’61 echter de mogelijkheid liggen om met de volle winst naar huis te gaan.

Het begin van de wedstrijd is voor Advendo’57, maar na 14 minuten scoort VSCO’61 uit de eerste de beste kans de 0-1. Sander Vis zet voor en Stefan Beijeman weet doelman Django Donker in de korte hoek te verschalken. Hierna ontstaan aan beide kanten kansen, maar Advendo’57 is in de slotfase van de eerste helft het dichtstbij een treffer. Eerst raakt Nico van Roekel uit een moeilijke hoek de paal en via doelman Top ook de lat en kopt Martijn van de Dikkenberg uit een hoekschop vrij naast.

De tweede helft geeft een heel ander beeld. VSCO’61 begint sterk en na 51 minuten incasseert doelman Donker zijn  tweede gele kaart na een overtreding op Bert van ’t Hof. De toegekende strafschop wordt echter gemist door Wim de Vries. Een minuut laten weet Nico van Roekel na een vrije trap de 1-1 op het scorebord te brengen. VSCO’61 zet hierna aan en krijgt een aantal goede kansen. Het dichtstbij een treffer is Wim de Vries, maar hij knalt de bal verwoestend hard op de paal waardoor VSCO’61 uiteindelijk genoegen moet nemen met een gelijkspel.