zondag 1 april 2012

Effectief VSCO'61 wins van asv Dronten

VSCO’61 heeft de draad weer opgepakt van het begin van de competitie. Tegen asv Dronten weten de Kanaries met 3-0 te winnen door zeer effectief om te gaan met de kansen. In een niet hoogstaand duel weet asv Dronten tegen de sterke verdediging van VSCO’61 geen enkele uitgespeelde kans te creëren.

Vooral de eerste helft laat VSCO’61 zien de betere ploeg te zijn. Al na 16 minuten neemt VSCO’61 een 1-0 voorsprong. Uit een voorzet van Sander Vis kopt Wim de Vries in, die weliswaar gepareerd wordt door doelman Wesley Bies, waarna Martijn Pluim de 1-0 scoort.  Na een goede actie van David Menkveld wordt Wim de Vries vrij gespeeld voor het doel en schuift de bal beheerst binnen.

De tweede helft is nog maar koud begonnen of de 3-0 ligt al in het mandje. Gert Schreurs speelt Bert van ’t Hof aan en Martijn Pluim scoort bij de tweede paal de 3-0. Het verzet is gebroken en de wedstrijd gespeeld. In de slotfase wordt nog een doelpunt van Sander Vis afgekeurd vanwege vermeend buitenspel, maar de winst is duidelijk en asv Dronten stelt hier weinig tegenover.
Komend paasweekend speelt VSCO’61 zaterdag eerst thuis tegen DFS en paasmaandag uit tegen Veensche Boys.