maandag 9 september 2013

Wisselvallige seizoensopening EVV-teams

De volleyballers van EVV hebben de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen weer in de benen.
Het sterk vernieuwde Dames 1 speelde vorige week in Barneveld al een driekamp tegen derde divisie tegenstanders Madjoe en SSS.

Met zeven nieuwe speelsters, waarvan maar liefst zes uit eigen gelederen, konden de dames nog niet terugvallen op automatismen. Winst zat er dan ook niet in.


Afgelopen zaterdag wist de ploeg van trainer/coach Kay Bosscha in de eigen sporthal ’t Huiken wel ruim te winnen van promotieklasser De Bevers. Komend weekend spelen de dames nog een driekamp in Ommen, waarna op 21 september de competitie begint met een uitwedstrijd tegen Gemini in Elst.

De herenploeg van Peter Gaillard opende het seizoen in de eigen sporthal tegen twee tweede divisie tegenstanders. Tegen de ploeg uit Almere leerden de Elburgers dat op dit niveau elk concentratiegebrek wordt afgestraft en werd een kansloze 2-0 nederlaag geleden. In de partij tegen Vovem bleek EVV beter gefocust en werd een afgetekende 2-0 overwinning geboekt.

Komend weekend reist EVV voor het nationale bekertoernooi af naar het Limburgse Gennep. Hier zal met eerste divisieploegen Flamingo’s, Scylla en competitiegenoot Rebelle gestreden gaan worden om een plaats in de volgende ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten