zondag 15 september 2013

KV Elburg niet opgewassen tegen Dindoa

KV Elburg was zaterdag niet opgewassen tegen kampioens-kandidaat Dindoa. In Ermelo kwam Elburg er niet aan te pas en verloor met 20-9.

Dindoa maakt er geen geheim van dat zij gaan voor het kampioenschap. Voor KV Elburg gelden andere prioriteiten. Elburg zal dit seizoen hard moeten werken om in de 1e klas te blijven.

Tijdens het onlangs gehouden Broekhuistoernooi verloor Elburg ook nog van Dindoa maar dat het verschil tussen beide teams zo groot zou zijn was niet verwacht.

Regenachtig weer is kennelijk niet de vriend van de Elburgers. Dat was afgelopen woensdagavond tegen Regio al het geval, in Ermelo was het niet veel beter.

Dindoa ging beter om met de weersomstandigheden. De Ermeloƫrs waren beter maar scoorden ook gemakkelijker. Bij Elburg was het afmaken van de kansen opnieuw het manco.

Bij rust was de stand al onoverbrugbaar (10-3) zodat de tweede helft feitelijk een formaliteit was. Elburg bleef haar best doen om te scoren maar het was te weinig om Dindoa in de problemen te brengen.

Met de eindstand 20-9 kon Dindoa blij zijn, bij Elburg overheerste de teleurstelling over opnieuw een matige wedstrijd.

Trainer/coach Jan de Haard zal komende week met de spelers de wedstrijden analyseren om zo verbeteringen in het spel aan te brengen.