maandag 30 september 2013

Batfighters 1 verliest en zakt naar plaats vijf

Batfighters 1 is door een 7-3 nederlaag bij Torenstad 2 gezakt naar de vijfde plek in de 1e klasse C. Door afwezigheid van Arjen Koops en René Vlieger speelden de Elburgers niet in de sterkste opstelling.
De enige punten werden gepakt in de eerste partij en de laatste twee. Stefan Vlieger kwam tweemaal tot winst, Erik van de Haar één keer.


De komende twee duels zal Batfighters 1 punten moeten pakken om niet verder in de problemen te komen. Vrijdag komt Vined 1 op bezoek in Elburg, een week later volgt een thuiswedstrijd tegen Smash’70 2. Beide teams hebben respectievelijk vier en drie punten voorsprong.

Derdeklasser Batfighters 2 kwam vrijdag in actie tegen Tafeltennis Zwolle 9. Een wedstrijd met een wat ongewone uitslag. Team 2 verloor namelijk met 7-3 en alle Elburgse punten werden gepakt door Hetty Kamphorst.

Batfighters 3 verscheen maandag al achter de tafel tegen Wijhe 2. Door drie winstpunten van invaller Jacob-Jan van der Spek en één zege van Mark Moorman bleef de schade tegen de koploper beperkt tot 6-4.

Uitslagen:
1e klasse C:        Torenstad 2 - Batfighters 1                         7-3
Scores: Stefan Vlieger 2, Erik van de Haar 1.

3e klasse E:        Tafeltennis Zwolle 9 - Batfighters 2         7-3
Scores: Hetty Kamphorst 3.

4e klasse D:        Wijhe 2 - Batfighters 3                                  6-4
Scores: Jacob-Jan van der Spek 3, Mark Moorman 1.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten