vrijdag 13 september 2013

KV Elburg verliest midweekse wedstrijd in Vaassen

KV Elburg heeft de midweekse uitwedstrijd afgelopen woensdag-avond verloren van Regio uit Vaassen. Elburg speelde een zeer matige wedstrijd. Regio, ook geen hoogvlieger, wist de wedstrijd in de slotfase naar zich toe te trekken. Eindstand 8-7.

Trainer/coach Jan de Haard baalde stevig van de matige prestatie van zijn team. “Als ze 70% van hun kunnen van afgelopen zaterdag tegen NKC hadden laten zien, was deze wedstrijd gewoon gewonnen”, aldus Jan de Haard.

Regio moest het vooral hebben van hard werken en scoorde enkele keren uit gemakkelijk gegeven vrije worpen. Elburg oogde onmachtig en scoorde slechts eenmaal van afstand, afgelopen zaterdag nog het sterkste wapen.

Via 4-4 bij rust stond Regio halverwege de tweede helft op een 8-6 voorsprong. Elburg kwam nog op 8-8 maar vlak voor tijd scoorde Regio de winnende treffer in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende.

Elburg had het verlies echter aan zich zelf te wijten maar stoorde zich ook aan het negatieve gedrag van enkele supporters van de thuisclub.
Elburg zal aanstaande zaterdag uit een ander vaatje moeten tappen om opgewassen te zijn tegen Dindoa.