maandag 16 september 2013

Marieke Kroes stevig aan kop in de Stouwdamcompetitie (inline skating)

Met nog 1 wedstrijd te gaan kan Marieke Kroes aanstaande zaterdag de winst in het klassement van de Stouwdamcompetitie binnen halen in Nijeveen.

Door een tweede plaats te behalen afgelopen zaterdag in Genemuiden is haar eerste positie alleen maar steviger geworden.


Teamgenoot Andrea Hokse ging er in Genemuiden met de winst vandoor en hiermee verstevigde zij haar knappe derde plaats in het klassement.

Ondanks de slechte weersomstandigheden waren de prestaties op de kletsnatte baan van de beide dames goed te benoemen, nummer één en twee in het dagklassement en onderling werd sportief gestreden om de winst. Tijdens de wedstrijd werd elkaar geen punt cadeau gegeven.
 


Jaimy en Herrald reden ook een goede uitslag in Genemuiden, Jaimy werd 7de en Herrald 11de. Met nog één wedstrijd te gaan staat Jaimy op een keurige 6de plaats in het klassement en Herrald op een 10de plaats.
Hiermee mogen beide mannen tevreden over zijn en met vertrouwen uitkijken naar het tweede jaar in deze categorie.

Aanstaande zaterdag sluit het inline skate-seizoen af met de wedstrijd in Nijeveen waar de finale wordt verreden van de Stouwdamcompetitie.
Deze wedstrijd zal om 9.30 uur van start gaan met hopelijk betere weersomstandigheden dan tijdens het afgelopen weekend.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.ist-keepmoving.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten