zondag 29 september 2013

DSV'61 houdt de punten in eigen huis tegen Elspeet

De derby tussen DSV en Elspeet is niet de spetterende wedstrijd geworden die menigeen had gehoopt. Na een van twee kanten matige pot voetbal hielden de Doornspijkers de drie punten in eigen hand omdat de treffer van Stefan Bakker in de 43e minuut na afloop de winnende bleek.

Beide ploegen toonden weliswaar de inzet en bereidheid om er een goede pot van te maken, maar slechts zelden was er een goed lopende aanval te ontdekken. Aan DSV – zijde ontbrak het aan tempo en precisie, terwijl Elspeet verscheidene malen de lange bal hanteerde.

Noch Elspeet noch DSV was aanvallend echt gevaarlijk en op deze manier ontspon zich een wat matige wedstrijd.
Gelukkig was de treffer die Stefan Bakker in de 43e minuut maakte na een aanval door het centrum uiteindelijk voldoende voor de overwinning.

In een spannende slotfase waarin zowel de 1 – 1 als de 2 – 0 had kunnen vallen hielden de doelmannen hun doel schoon en waren de drie punten na 7 minuten blessuretijd voor DSV.

Volgende week wacht in Hoevelaken de volgende competitiewedstrijd tegen de koploper.