maandag 23 september 2013

Marieke Kroes wint Stouwdamcompetitie 2013 (inline skating)

De inline skaters van Keep Moving stonden afgelopen zaterdag uiteraard aan de start van de finale wedstrijd van de Stouwdamcompetitie.
Marieke Kroes verdedigde haar leidende positie in dit klassement en dit deed ze met verve.


Door een mooie tweede plaats te behalen in het dag klassement, ze hoefde alleen haar teamgenoot Andrea Hokse voor zich te dulden, behield ze de eerste plaats in het klassement.

Hiermee won Marieke de Stouwdamcompetitie 2013! Andrea wist door de dagwinst ook nog eens de derde plaats in dit klassement veilig te stellen.

Bij de jongens reed Herrald één van zijn betere wedstrijden, hij werd keurig 12de. Jaimy eindigde op een 9de plaats in het dag klassement.
Met een mooie 6de plaats in het eindklassement kan Jaimy terug kijken op een mooi en vooral leerzaam seizoen. Herrald kan na een moeilijk seizoen weer met vertrouwen kijken naar volgend jaar, de laatste wedstrijden reed hij steeds sterker en hij eindigde dit jaar op een 11de plaats in het eindklassement.  

Het seizoen zit er op en voor het team KeepMoving was het een prachtig succesvol jaar met als hoogtepunten de Nederlandse titel van Andrea Hokse op de marathon en de 300 meter, de bronzen medaille op de aflossing van Marieke Kroes, de winst van het landelijke baancompetitie van Andrea Hokse en de winst van de Stouwdamcompetitie van Marieke Kroes.

De rijders hebben nu een verdiende rustperiode van ruim 2 maand, hierna zal de voorbereiding beginnen op het seizoen 2014.


Via deze weg bedanken wij alle sponsoren voor het vertrouwen en alle supporters die ons hebben gesteund dit seizoen op welke wijze dan ook. Het was een top jaar en hopen volgende seizoen weer aan de start te staan met een uitgerust en sterk team.

Blijf op de hoogte aankomende periode voor de ontwikkelingen omtrent onze ploeg voor het nieuwe seizoen 2014 via www.ist-keepmoving.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten