zaterdag 7 september 2013

Joop Huisman nieuw bestuurslid Technische Zaken OWIOS

Het bestuur van OWIOS is verheugd u te kunnen mededelen dat Joop Huisman (46) bereid is bevonden zich kandidaat te stellen als bestuurslid Technische Zaken van OWIOS.
Hij zal deze functie per direct gaan betreden op ad-interim basis. Joop vult hiermee de vacature in die bijna 2 jaar niet ingevuld is geweest.

Joop Huisman, momenteel wonende in Hierden, is zeker geen onbekende in de voetbalwereld. Na zijn voetbalcarrière bij de plaatselijke vv is hij trainer van zowel het derde als het tweede van Hierden geweest en was hij de afgelopen 3 jaar lid van de Technische Commissie.
Daarnaast heeft hij de afgelopen 2 seizoenen als bestuurslid Technische Zaken gefungeerd. Wegens verschil van inzicht over het te voeren beleid is Joop in april hiermee gestopt.

Joop is zijn voetbalcarrière begonnen bij Elspeet waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen. Van zijn 17e tot zijn 20ste heeft hij bij Elspeet gevoetbald en is hij daarna gaan studeren in Amsterdam. In deze periode is hij 2 seizoenen voor OSDO uit Ouderkerk aan de Amstel en 1 seizoen voor RKAVIC uit Amstelveen uitgekomen om daarna weer terug te keren bij Elspeet. Op z’n 31ste moest hij noodgedwongen stoppen door een zware knieblessure.

Na zijn actieve carrière is Joop bij Elspeet enkele jaren wedstrijdsecretaris geweest en was hij actief als trainer om vervolgens ook bij Elspeet enkele jaren de functie van bestuurslid Technische Zaken te bekleden.
Momenteel is Joop werkzaam als MT-lid bij Careander in Harderwijk en fungeert hij tevens als Regiomanager en is hij verantwoordelijk voor de sector Dagbesteding en Werk. Careander is een Protestants Christelijke zorgorganisatie, die zorg- en dienstverlening biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.


We wensen Joop veel succes in zijn nieuwe functie als bestuurslid Technische Zaken. Met de komst van Joop is het bestuur compleet en gaan we met elkaar verder bouwen aan OWIOS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten