zondag 22 september 2013

Gelukkige winst voor VSCO'61 tegen Terschuurse Boys

In de uitwedstrijd tegen Terschuurse Boys wint VSCO'61 met enig fortuin. Na een 0-1 voorsprong bij rust wordt in de slotfase van de tweede helft uiteindelijk een zwaarbevochten 1-2 overwinning geboekt. Slotconclusie: inpakken, strik er omheen, snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd.

VSCO'61 begint sterk aan de wedstrijd. Martijn Pluim krijgt een grote kans, maar uit een moeilijke hoek schiet hij de bal in het zijnet. Een schot van Bert van 't Hof wordt geblokt en even later ziet hij zijn corner bij de eerste paal van de lijn gekeerd door een verdediger.
Hierna zakt het spel in en heeft VSCO'61 moeite met het fysieke spel van de tegenstander. Geholpen door een handsbal komt VSCO'61 in de 37e minuut op een 0-1 voorsprong, Bert van 't Hof schiet de toegekende strafschop onberispelijk in.

De tweede helft start VSCO'61 fel, maar na tien minuten ebt dit weg. De hardwerkende tegenstander komt na 69 minuten dan ook verdiend op gelijke hoogte. Uit een corner kopt Peter Overeem de 1-1 binnen.
Even later moet dezelfde Peter Overeem echter met zijn tweede gele kaart van het veld af. Het lukt VSCO'61 vijf minuten voor tijd uiteindelijk de volle winst bij te schrijven. Bert van 't Hof is de aangever en Rinse van der Velde knikt de winnende goal binnen.

Volgende week speelt VSCO'61 thuis tegen EFC'58 om 14:30 uur.