maandag 30 september 2013

Vrijwilligers Zwem en Polo Club "de Hokseberg" in het zonnetje gezet

Zaterdag 28 september organiseerde Zwem en Polo Club “de Hokseberg” een feestavond voor al haar vrijwilligers.
Vrijwilligers die het hele jaar klaar staan om het zwemmen in de gemeente Elburg tot een succes te maken moeten natuurlijk ook af en toe in het zonnetje gezet worden.



Vaste prik op de jaarlijkse vrijwilligersavond is het afscheid nemen van de vrijwilligers die ons het afgelopen jaar hebben verlaten.

Betsie Klompmaker is gestopt met het geven van training, ruim 20 jaar was zij lid van de vereniging en zij heeft de meeste jaren daarvan aan het bad gestaan.
Betsie is nog steeds verbonden met onze vereniging als lid van verdiensten.

Ook trainster Manon Pater heeft een aantal jaar aan het bad gestaan om de zwemmers zichzelf te laten verbeteren. Manon stond de zwemmers daarnaast ook regelmatig bij als ploegleider.

Als laatste namen wij afscheid van Dinanda van ’t Hul die als lid van de zwemcommissie zich bezighield met de wedstrijdadministratie en organisatie van thuiswedstrijden.

Alle dames waren ook betrokken bij de organisatie van onze 2 jaarlijkse kampeerweekenden.
We gaan hun gezelligheid, creativiteit, inzet en enthousiasme natuurlijk enorm missen.
Via deze weg bedanken alle mede-vrijwilligers, zwemmers en het bestuur Manon, Dinanda en Betsie voor hun inzet!

 
Naast het afscheid van deze vrijwilligers is het ook traditie om een vrijwilliger van het jaar te kiezen, iemand die het verdient eens in de spotlights te staan.

Dit jaar was het voor één keer een duo: Hans en Janny Rotteveel werden in het zonnetje gezet. Beiden al jaren actief binnen de vereniging, ondanks dat zij in Vaassen wonen, dragen ze onze club al jaren een warm hart toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten