vrijdag 19 oktober 2012

Wintertijd Challenge bij ABC (actie t.b.v. Spieren voor Spieren)

Aqua & Beweging Centrum ABC uit Elburg doet mee “Wintertijd Challenge”.
Deze landelijke actie van de stichting “Spieren voor Spieren” vindt plaats in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober. ABC steunt deze actie van harte. Als om 3 uur in de nacht de klok een uur wordt terug gezet naar de wintertijd, dan begint Niek Aink met een Spinning les.
De les stopt om 2 uur nieuwe tijd. Eigenlijk kost het dus geen tijd om deel te nemen.


De deelnemers aan de les betalen 15 euro en door hun inzet met  hun gezonde spieren steunen ze dus het goede doel. Na afloop gaan de deelnemers nog gezellig even koffie met appelgebak eten.

Een van de deelnemers is Joyce Huiberts. Zij is de moeder van Coco. Coco staat op alle landelijke posters van de stichting Spieren voor Spieren.  Hoogstwaarschijnlijk is ook een reporter van Q-music aanwezig om verslag van dit evenement te doen.


Wilt u ook deelnemen aan de spinningles bij ABC tijdens de Wintertijd Challenge en het goede doel steunen? Geef u zo snel mogelijk op via 0525-680102. Er zijn nog een paar plekjes vrij, en misschien kunnen er nog fietsen geleend worden bij collega’s indien er meer aanmeldingen komen.
Kunt u niet deelnemen, maar wilt u toch dit goede doel steunen en ook nog kans maken op 4 maand gratis fitness bij ABC?  Koop dan vóór 28 oktober bij de receptie van ABC één of meerdere loten á €5 p.stuk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting “Spieren voor Spieren” en u maakt dus kans op een mooie prijs.

Aqua & Beweging Centrum ABC, Havenkade 5a Elburg, 0525-680102, www.abc-fitness.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten