maandag 15 oktober 2012

Seizoensafsluiting skeelervereniging d'Wijhe Ruit

Het gehele jaar door zijn er vele activiteiten en die worden gehouden in het skeeler seizoen en daar zetten vele mensen zich voor in. Dit is voor veel ouders waarvan hun kind bij een vereniging is aangesloten normaal dat alles zo maar even wordt geregeld.

Dat lijkt misschien wel zo maar er wordt wel degelijk veel op de achtergrond geregeld en om uw kind aandacht en plezier te geven die zij verdienen, en er is nog altijd werk wat er moet worden verzet om iets tot een geslaagd evenement te realiseren.
Om al deze mensen te bedanken voor hun inzet hebben wij als bestuur gemeend hen in het zonnetje te zetten en uit te nodigen voor een gezellige avond als afsluiting met een BBQ. Dit heeft afgelopen vrijdagavond plaatsgevonden en was enorm gezellig.

Vrijwilliger van het jaar:

Sinds 2 jaar heeft het bestuur de vrijwilliger van het jaar ingesteld. Deze persoon wordt elk jaar gekozen op basis van de opvallende persoonlijke inzet die door hem of haar wordt gedaan om alles te organiseren.
Het bestuur was dit jaar unaniem erover eens dat Carla Vinke deze titel dit jaar had verdiend en de voorzitter prees haar met enkele lovende woorden over de inzet van het organiseren en begeleiden van o.a. promotiedag, organisatie beheer keuken, wedstrijdevenementen, mini-Elfstedentocht, vrijwilligersavond, enz,enz.
Na een hartelijk applaus mocht Carla een bos bloemen en een dinerbon in ontvangst nemen en zal haar naam prijken op het bord in de kantine als vrijwilliger van het jaar 2012.

Sportieve prestaties:

Traditiegetrouw zijn onze sporters die dit jaar tijdens Nederlands Kampioenschap medailles hebben behaald in het zonnetje gezet. Andre Klompmaker (Afwezig), Gerco van de Beek, Ruben Wieberdink, Simone Blaak (Afwezig), Herrald Vinke en Kevin Spronk zijn allemaal bedankt voor hun inzet en beloond met een mooie bokaal met de behaalde resultaten erop en een bos bloemen.

Afscheid:

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van 2 trainers die veel hebben betekend voor onze club,
Na vele jaren van coördineren en training geven bij de jongsten, het CadoModus/Berghtectoernooi te hebben geleid heeft André Wieberdink aangegeven dit stokje aan een nieuwe vrijwilliger over te geven. André blijft wel binnen onze club als vrijwilliger en zal de ledenadministratie blijven doen waar wij hem dankbaar voor zijn.
Dick Berghorst heeft na vele jaren training te hebben gegeven aan de selectie ook aangegeven te moeten stoppen vanwege de drukke werkzaamheden op zijn bedrijf en aankomende gezinsuitbreiding. Ook Dick blijft als vrijwilliger bij onze vereniging beschikbaar en als trouwe sponsor van het CadoMotus/Berghtec toernooi.
Na een dankwoord van de voorzitter en een warm applaus mochten zij een mooie bos bloemen ontvangen uit de handen.

Namens het bestuur hartelijk dank en wij hopen elkaar weer te ontmoeten in maart 2013 voor een nieuw sportief jaar met weer vele vrijwilligers en trainers die onze vereniging ondersteunen.


Boven, van links naar rechts: Dick Berghorst, André Wieberdink, Ruben Wieberdink, Gerco van de Beek.
Onder, van links naar rechts: Carla Vinke, Kevin Spronk, Herrald Vinke
(Andre Klompmaker en Simone Blaak ontbreken op de foto)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten