vrijdag 26 oktober 2012

sv ’t Harde op bezoek bij VIOS Vaassen

Na een week zonder competitievoetbal gaat ’t Harde zaterdag weer op jacht naar de eerste overwinning van het seizoen. Dit moet dan gebeuren in Vaassen tegen VIOS.  

De Vaassenaren staan na de promotie van afgelopen seizoen nu op een keurige zevende plek met tien punten. De laatste twee competitiewedstrijden werden allebei gewonnen en deze week won VIOS ook de bekerwedstrijd tegen Heerde. ’t Harde treft dus een goed presterende tegenstander. 

De groen-witten staan na zeven wedstrijden op slechts twee punten en hebben snel een overwinning nodig om de negatieve spiraal te doorbreken. Twee weken geleden leed ’t Harde een thuisnederlaag tegen Unicum die paste in het seizoen tot nu toe. Een lesje in effectiviteit leverde, ondanks een sterke eerste helft, een geflatteerde 3-0 nederlaag op. Afgelopen dinsdag werd er in de bekerwedstrijd tegen CSV Apeldoorn ook niet bepaald vertrouwen getankt, maar dat was gezien het niveauverschil geen schande.

Zaterdag wacht er een heel ander duel. VIOS is een ploeg waartegen ’t Harde de laatste jaren goede resultaten heeft geboekt. Vooraf werd de ploeg uit Vaassen gezien als een van de teams die gelijkwaardig is aan ’t Harde. Aan de punten is dit nog niet te zien, maar de groen-witten kunnen zaterdag laten zien dat ze veel beter kunnen dan de twee punten op de ranglijst doen vermoeden.
 
De wedstrijd op sportpark De Kouwenaar begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter De Boer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten