zaterdag 27 oktober 2012

VSCO'61 kopje onder tegen FC Horst

In de uitwedstrijd tegen FC Horst gaat VSCO’61 in de tweede helft kopje onder en verliest  uiteindelijk met ruime cijfers (5-1). Cruciaal daarbij zijn de eerste tien minuten in de tweede helft waarbij FC Horst tweemaal scoort en VSCO’61 een penalty mist.

VSCO’61 begint onzeker aan de wedstrijd en Marcel Huisman profiteert hier in de 5e minuut bijna van, maar schiet in het zijnet. Hierna komt VSCO’61 beter in haar spel en weet in de 25e minuut op voorsprong te komen. Gerwin de Leeuw is de aangever vanaf links en Wim de Vries kopt bij de tweede paal de 0-1 binnen.

In de 36e minuut komt FC Horst op gelijke hoogte. Blijkbaar verwachten de spelers van VSCO’61 dat FC Horst de bal uit het veld speelt na een blessure van Edwin Hulleman, maar FC Horst speelt door en scoort via Robin van Wijnbergen de 1-1. Triest voor Hulleman die later met de ambulance naar het ziekenhuis wordt vervoerd met een hoofdletsel.
De tweede helft begint VSCO’61 slecht aan de wedstrijd. Mathieu Tienhoven weet in de 51e minuut de 2-1 binnen te koppen en even later wordt een overtreding van Gert Schreurs bestraft met een penalty die eveneens door Tienhoven wordt binnengeschoten. In de 57e minuut mist vervolgens Gerwin de Leeuw een strafschop en loopt FC Horst in de slotfase uit naar een, weliswaar geflatteerde, maar wel verdiende 5-1 overwinning. Doelpuntenmakers zijn Marcel Huisman en Sander Staal.

Zaterdag speelt VSCO’61 thuis tegen Excelsior Zetten.