zaterdag 6 oktober 2012

sv 't Harde uit naar Excelsior Zetten

Zaterdag staat er een verre uitwedstrijd op het programma voor ‘t Harde. De groen-witten reizen af naar Zetten voor het duel tegen de plaatselijke trots Excelsior.

Excelsior Zetten werd afgelopen seizoen ongeslagen kampioen in de 3e klasse A met een straatlengte voorsprong op de concurrentie. Dit seizoen zijn de Zettenaren moeizaam gestart met vier punten uit de eerste vijf wedstrijden.

’t Harde is echter nog moeizamer gestart en bezet nog steeds de laatste plek. De afgelopen twee wedstrijden werden wel de eerste punten gepakt. Zowel tegen ASVD als tegen Horst werd er met 2-2 gelijkgespeeld. Geen slechte resultaten, maar het wachten is toch wel op de eerste overwinning. De Hardenezen treffen met Excelsior Zetten een directe concurrent waar punten tegen gepakt moeten worden.

Beide ploegen troffen elkaar al eens eerder deze eeuw. In het seizoen 2004/2005 speelden beide ploegen in de nacompetitie tegen elkaar. ’t Harde werd toen helaas uitgeschakeld door de Zettenaren, ondanks een 3-1 uitoverwinning van de groen-witten. Een dergelijke uitslag zou zaterdag zeer welkom zijn voor ’t Harde, om zo van die laatste plaats te geraken.
 
De wedstrijd in Zetten op sportpark De Leigraaf begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Rutgers.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten