vrijdag 19 oktober 2012

OWIOS voor de beker tegen Berkum II

Zaterdag staat in Oldebroek de eerste bekerwedstrijd na de poule-wedstrijden van OWIOS tegen Berkum II op het programma om 14.30 uur.
Deze bekerwedstrijd staat onder leiding van de heer P. van der Poll.

Vorig seizoen heeft Berkum 2 de bekerfinale gewonnen na verlenging van SVZW 2. Om deze reden nam Berkum 2 het in de poulefase op tegen Hattem (zo 4e), sv Dalfsen (zo 5e) en V en L (zo 6e) uit Terwolde.
Alle wedstrijden werden door Berkum 2 gewonnen. 13 wedstrijden op rij is Berkum 2 reeds ongeslagen in de beker. Een cupfighter! In de poulefase werd s.v. Dalfsen met 2-1 aan de zegekar gebonden. Hattem werd met 1-0 verslagen en van V en L werd met duidelijke cijfers gewonnen: 6-0. Berkum 2 komt uit in de reserve Hoofdklasse A. Berkum 2 heeft dit in de competitie nog geen passend vervolg kunnen geven. Berkum 2 staat op de 13e plaats met 4 punten uit 7 wedstrijden.

Voor het eerst in jaren heeft OWIOS de poulefase overleefd. OWIOS zat in een poule met Zwolsche Boys, sv Epe van oud-trainer Johan Warmelink en EZC’84. Alle wedstrijden werden door OWIOS gewonnen met 1-3, 4-1 respectievelijk 3-1. Deze lijn heeft OWIOS doorgetrokken in de competitie. Afgelopen week speelde OWIOS een puike partij tegen koploper DFS en eindigde de wedstrijd in 0-0. Hier had meer ingezeten. Met een wedstrijd minder heeft OWIOS evenveel verliespunten als koploper DFS.

Zowel OWIOS als Berkum 2 zullen er alles aan doen om een ronde verder te komen. Een bekerwedstrijd is een wedstrijd op zich en OWIOS is dus gewaarschuwd voor cupfighter Berkum 2. OWIOS dient scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen en zeker Berkum 2 niet te onderschatten om het heft in handen te houden.
De laatste jaren is OWIOS niet verwend met bekervoetbal. Dit seizoen is er de mogelijkheid om hier verandering in aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten