zondag 7 oktober 2012

DSV'61 thuis onderuit tegen BAS

Met de 1–3 nederlaag tegen BAS zakt DSV verder weg in het rechterrijtje. Met slechts 6 punten uit 6 wedstrijden nemen ze een bescheiden 9e plek in. Voor supporters maar ongetwijfeld ook voor spelers en technische staf een teleurstellende start van dit seizoen.

In de beginfase van de wedstrijd tege BAS tastten beide ploegen elkaar wat af, maar langzamerhand kreeg BAS de betere kansen. In de 11e en 20e minuut trad keeper Marco v.d. Hoek nog zeer sterk op en voorkwam de 0 – 1. In de 26e minuut echter liet hij dit sterke optreden volgen door een blunder: de bal glipte na een schot van Drent uit zijn handen en rolde over de doellijn.

In de 32e minuut werd de voorsprong verdubbeld toen DSV aan de rechterkant geklopt werd op snelheid en de daaropvolgende voorzet door Boshuizen werd afgerond. DSV wilde wel maar kon niet echt gevaarlijk worden. Slechts Alfred Hofmeijer wist uit een assist van Gerrit Hoekerd de 1 – 2 te scoren.

Na de thee een goed drukkend DSV, maar wederom bleek scoren een probleem. De 1 – 3 van Schaap in de 62e minuut was een gevolg van een zwakke uittrap van Van der Hoek en daarmee werd de wedstrijd eigenlijk beslist, want verder dan een bal van Alfred Hofmeijer op de paal kwam DSV niet.

Komende zaterdag komt Hatto Heim op bezoek in Doornspijk, deze ploeg heeft net als DSV'61 tot nu toe 6 punten verzameld.