zaterdag 6 oktober 2012

VSCO’61 op bezoek in Opheusden

Zaterdag reist VSCO’61 af naar Opheusden om daar tegen DFS aan te treden. De wedstrijd op sportpark ’t Heerenland begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter E. Bosch.

DFS is met OWIOS de koploper in de tweede klasse G. Alleen de eerste wedstrijd werd verloren in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys, maar daarna wist de ploeg van hoofdtrainer Dik Peters van Ton alle vier wedstrijden winnend af te sluiten.

Afgelopen zaterdag wist de blauwwitte formatie al binnen 20 seconden tegen Lelystad’67 op voorsprong te komen via topschutter Elvin Hardeveld met zijn inmiddels achtste treffer van het seizoen. Deze voorsprong werd tot het eind vastgehouden  waardoor de koppositie werd overgenomen van de Lelystedelingen.
VSCO’61 kent een moeizame start van de competitie. Met slechts vier punten uit vijf duels wordt de tiende positie op de ranglijst bezet. Zaterdag werd onnodig verloren van OWIOS dat in de eerste helft via William van den Hul een voorsprong nam. VSCO’61 was de tweede helft heer en meester, maar wist het net niet te vinden.
Scoren blijkt tot op heden het grootste struikelblok te zijn voor het team van hoofdtrainer Marcel Boelens. De kansen worden wel gecreëerd, het wachten is op de doelpunten. Hopelijk dat dit tegen DFS gaat lukken.
Vorig seizoen wist VSCO’61 uit met 3-3 gelijk te spelen, terwijl de thuiswedstrijd met 3-1 winnend werd afgesloten.
De bus vertrekt zaterdag om 12:00 uur vanaf sportpark De Heughte.