vrijdag 26 oktober 2012

OWIOS thuis tegen Veensche Boys

Zaterdag staat in Oldebroek op sportpark Bovenmolen om 14.30 uur de competitiewedstrijd van OWIOS tegen Veensche Boys op het programma.
Deze wedstrijd staat onder leiding van de heer G.D. Hilhorst.

Een topwedstrijd in de 2e klasse G. Veensche Boys staat in de subtop met 12 punten uit 7 wedstrijden op de 5e plaats. OWIOS staat er één punt boven, maar met een wedstrijd minder gespeeld op de 3e plaats.
Veensche Boys begon ijzersterk aan de competitie met onder andere een 4-0 overwinning tegen de huidige koploper DFS en een 3-0 overwinning tegen asv Dronten. Daarna kwam er even de klad er in. In de laatste competitiewedstrijd kon er weer een 2-0 overwinning bijgeschreven worden tegen het sterke ESA. Afgelopen zaterdag speelde Veensche Boys voor de beker tegen WHC. In een goede wedstrijd trok Veensche Boys uiteindelijk toch aan het kortste eind en verloor de wedstrijd met 3-1.

Afgelopen seizoen kwamen OWIOS en Veensche Boys elkaar al tegen in deze klasse. In Oldebroek werd het een 2-0 overwinning voor OWIOS en in Nijkerkerveen werd het een bloedeloze 0-0. 

Afgelopen week voetbalde OWIOS voor de beker tegen Berkum II. In een mindere wedstrijd won OWIOS deze wedstrijd met 2-0 door doelpunten van William van den Hul en Bennie Veldoen. Na jaren is OWIOS weer een ronde verder en treft in de volgende ronde WHC.
Twee weken geleden voetbalde OWIOS een puike partij in Opheusden tegen koploper DFS. Deze boeiende wedstrijd eindigde in 0-0. Er had hier echter meer ingezeten met enkele goede kansen voor OWIOS. Het wedstrijdbeeld gaf aan dat OWIOS niet voor niets zich vanaf het begin van de competitie in het linkerrijtje bevindt. 

OWIOS zal er alles aan doen om de positie op de ranglijst vast te houden. Dit kan alleen door geconcentreerd en met volle inzet aan de wedstrijd te beginnen tegen Veensche Boys. Op deze manier staat Veensche Boys ook na de wedstrijd nog onder OWIOS.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten