zondag 28 oktober 2012

s.v. ’t Harde opnieuw met lege handen

In het eerste kwartier leek het er eerder op dat s.v. ’t Harde de eerste overwinning van het seizoen zou behalen dan opnieuw een nederlaag zou leiden, maar die veronderstelling kon het tweede deel van de eerste helft zo de prullenbak in.

Hoewel de groen-witte formatie feller aan de partij begon en een aantal mogelijkheden creëerde knapte het offensief volledig toen VIOS twee opgelegde kansen kreeg en ’t Harde opviel door de vele slordigheden in het getoonde spel.
De tegengoal kon niet uitblijven en goaltjesdief Erik Koldenhof rondde keurig af na opnieuw balverlies en een prima steekpass die de volledige defensie van ’t Harde op het verkeerde been zette.

In de tweede helft ging de strijd eigenlijk gelijk op en had s.v. ’t Harde recht op een strafschop toen Arno Leusink binnen de zestien onreglementair onderuit werd gehaald maar scheidsrechter Meine de Boer dacht hier anders over en gaf niet voor het eerst voordeel aan de thuisclub.

Vios die gezien de hele wedstrijd toch wel de bovenliggende partij was bouwde de voorsprong uit na 2-0 via een goal van Dennis van Gortel.
Na een aantal wissels te hebben toegepast leek ’t Harde toch aan een soort slotoffensief te bouwen en zat er in het laatste kwartier van de wedstrijd wat meer vuur en spirit.

Een met de hand weggeslagen voorzet van verdediger Pol werd bestraft met een penalty en Rico Leusink wist de aansluitingstreffer binnen te schieten.
De resterende 6 minuten officiële speeltijd waren te kort om alsnog met een punt naar huis te gaan en leed s.v. ’t Harde haar zesde nederlaag van dit seizoen.