zondag 7 oktober 2012

VSCO’61 onderuit in Opheusden

Het is VSCO’61 niet gelukt om te stunten in de uitwedstrijd tegen DFS.  De Oosterwoldenaren hadden de momenten om dit wel mogelijk te maken, maar DFS trok uiteindelijk verdiend aan het langste eind en wist de wedstrijd met 3-0 te winnen.

De eerste kansen waren voor VSCO’61. Bert van ’t Hof schoot eerst vanuit kansrijke positie hard voorlangs en in de 26e minuut schoot hij uit een mooie aanval op de binnenkant van de paal. Hierna waren twee oplevingen van topschutter Elvin Hardeveld en Mike Louwaars VSCO’61 vitaal. Twee schitterende doelpunten die  uit kleine kansen doelman Arjan Ten klooster volledig kansloos liet.
In de tweede helft had VSCO’61 dé kans om de aansluitingstreffer te scoren. Sander Vis had de bal voor het intikken, maar schoot hard voorlangs. Een snel genomen vrije trap diep in de tweede helft maakte aan alle illusies een eind. Elvin Hardeveld  scoorde met zijn tweede in de wedstrijd zijn tiende doelpunt in de competitie.
VSCO’61 belandt hiermee in de staart van de competitie. Het is zaak om de komende weken de punten te pakken, anders gaan de Oosterwoldenaren een moeilijke competitie tegemoet.
Zaterdag ontvangen de Kanaries asv Dronten op sportpark De Heughte.