zaterdag 6 oktober 2012

OWIOS ontvangt ESA

Zaterdag staat op sportpark ‘Bovenmolen’ de thuiswedstrijd van OWIOS tegen ESA uit Arnhem op het programma om 14.30 uur. Het betreffen de nummers 2 en nummer 4 van de ranglijst. Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer J.H.T. Mellendijk uit Gendringen.

Beide ploegen hebben evenveel verliespunten (3 stuks), maar ESA heeft een wedstrijd minder gespeeld. Vorig seizoen werd ESA knap tweede in de andere 2e klasse H. In de nacompetitie werd er nipt verloren van Hierden. De start van de competitie voor ESA is goed met 3 zeges en 1 nederlaag. De enige nederlaag werd geleden tegen FC Horst. Er werd gewonnen van ASVD, Excelsior Z. en vorige week VIOS V. VIOS V. werd met maar liefst 8-2 aan de zegekar gebonden. OWIOS is dus gewaarschuwd.

OWIOS boekte vorige week haar 4e zwaarbevochten overwinning in de derby tegen VSCO met 1-0 door een doelpunt van William van den Hul. De overwinning werd gevierd, maar in de tweede helft kwam OWIOS er niet aan te pas. Gelukkig werd de overwinning binnengehaald en vindt OWIOS zich terug op een gedeelde eerste plaats. Een droomstart met overwinningen tegen ESC, Unicum, VIOS V. en VSCO. Tegen Lelystad’67 werd er verloren. Beide ploegen komen nu weer een ploeg tegen uit het linkerrijtje. OWIOS kan haar krachten meten en zien waar ze staat. Onder aanvoering van captain Bennie Veldoen zal er weer zwaar gestreden moeten worden om de punten op Bovenmolen te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten