DSV'61 pakt één punt in Wekerom tegen SDS

In de 3e klass B wacht DSV'61 nog steeds op de 2e overwinning.
In Wekerom werd er tegen SDS voor de 5e keer een gelijkspel behaald: 3 – 3.
Door deze resultaten staat DSV'61 op een tot nu toe teleurstellende 8e plek.

DSV'61 begon goed aan de wedstrijd en hield SDS ver van de goal af. Daarom was de 1 – 0 voorsprong voor SDS in de 15e minuut tegen de verhouding in. Na een overtreding van Niels Visser werd de penalty benut. DSV trok echter in de 20e minuut de wedstrijd al weer naar zich toe, toen Johan Westerink een goede pass van Jan van Norel goed afrondde. DSV bleef redelijk voetballen en ook zij kregen een penalty na een handsbal van een SDS-verdediger in de 40e minuut. Wilco Hofmeijer benutte deze kans feilloos: 1 – 2.

Toen Erik van Zeeburg er in de 50e minuut 1 – 3 van maakte na goed voorbereidend werk van Gerit Hoekert en Johan Westerink leek er geen vuiltje aan de lucht. Maar op een onbegrijpelijke manier zakte DSV in en liet met name de verdediging de scherpte achterwege.

Dit werd binnen 10 minuten dodelijk afgestraft door SDS, toen zij in de 53e en 60e minuut scoorden.

Het was aan goed keeperswerk te danken dat er uiteindelijk nog 1 punt meeging naar Doornspijk, maar blij met dat ene puntje was niemand.

Volgende week speelt DSV'61 thuis tegen De Glind, aanvang is 14.30 uur.