zondag 14 oktober 2012

DSV'61 speelt in doelpuntrijk duel gelijk tegen Hatto Heim

Na afloop van de wedstrijd gingen noch bij DSV noch bij Hatto Heim de armen omhoog: beiden ploegen hadden graag willen winnen en schoten met een gelijkspel niet veel op.

Wellicht was DSV nog het dichts bij een “overwinningsgevoel” omdat zij tot de 90e minuut nog tegen een 2 – 3 achterstand aankeken.

Dankzij een mooie treffer van Jochem van Essen in de blessuretijd pakten de oranjehemden tenminste nog een punt.

DSV keek na 8 minuten al tegen een achterstand aan. Een schot vanaf links kreeg doelman Martin Roozeboom niet klem, dit werd direct afgestraft door Van der Velde. DSV bleef echter goed knokken, combineerde dit niet altijd met goed gevoel, maar zat na 50 minuten wel weer helemaal terug in de wedstrijd. In de 45e minuut scoorde Erik van Zeeburg de 1 – 1, terwijl in de 50e minuut Alfred Hofmeijer de 2 – 1 op het scorebord deed verschijnen.

Maar ook Hatto Heim knokte zich na een achterstand weer op voorsprong. In de 68e en in de 85e minuut wisten zij het doel te vinden en waanden zich even de gelukkige winnaar. Jochem van Essen echter dacht daar anders over en hielp DSV aan een punt.

Zaterdag 19 oktober is DSV vrij, a.s. dinsdagavond 19.30 uur spelen ze vriendschappelijk op De Haere tegen EZC uit Epe.