vrijdag 26 oktober 2012

VSCO'61 op bezoek bij FC Horst

In de achtste speelronde van de competitie komt VSCO’61 zaterdag uit tegen FC Horst.
De wedstrijd in Ermelo op sportpark de Adelaar begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.W. Jansen uit Apeldoorn.

FC Horst is dit seizoen goed begonnen en staat momenteel op een tweede plaats met 15 punten uit zeven duels. De ploeg van hoofdtrainer Jan van den Berg staat een punt achter koploper DFS.

Zaterdag staat de eerste periodetitel op het spel. Als DFS uit bij asv Dronten punten laat liggen en FC Horst weet de volle winst te behalen, is de kans aanwezig dat de eerste periodetitel binnen handbereik is. Alleen OWIOS kan dan nog roet in het eten gooien. Het moet dan wel zaterdag winnen van Veensche Boys en ook het inhaalduel tegen ESA zal dan nog gewonnen moeten worden.

VSCO’61 kent daarentegen een slechte start en bezet de twaalfde plaats met zeven punten uit zeven duels. De laatste competitiewedstrijd wisten de Kanaries thuis van asv Dronten  te winnen met 2-0. Wellicht een opmaat naar een betere periode, want voetballen is de ploeg zeker niet verleerd. Met een volledig fitte selectie heeft hoofdtrainer Marcel Boelens volop keuze om zijn beste formatie op te stellen. Een overwinning is zeer welkom om aansluiting te houden met de grote middenmoot.   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten