donderdag 4 oktober 2012

Elburger SC op bezoek bij FC Horst

Zaterdag gaat de Elburger Sportclub, op de zesde competitiedag, op bezoek bij FC Horst te Ermelo. In het seizoen 2007-2008 stond deze wedstrijd voor het laatst op de kalender. Dat de blauw-witten dit voetbaljaar geen hoofdrol zouden spelen, daarvan was men zich in Elburger voetbalkringen wel bewust.

Dat de plaatselijke voetbaltrots na vijf wedstrijden op de voorlaatste plaats zou staan, is daarentegen toch wel enigszins teleurstellend.
Slechts één keer wist de formatie van trainer Henk Nieuwenhuis tot nu toe de volle winst te behalen in de thuiswedstrijd tegen VSCO ´61.
Afgezien van het feit dat de ploeg moeilijk tot scoren komt, heeft men ook nog te kampen met een aantal blessures.

FC Horst, dat met negen punten tot een grote groep middenmoters behoort, speelde j.l. zaterdag gelijk (2-2) tegen ’t Harde. Spelers als Karley Berghuis (ex-Vierhouten), Sander Staal, Marco Drost (beiden ex-Nunspeet) en Robin van Wijnbergen (ex-DVS ’33) kwamen de ploeg dit seizoen versterken, hetgeen de bedoelingen van de Ermelose ploeg, om dit jaar een rol van betekenis te willen spelen, wel duidelijk maakt.

De Elburgers krijgen het ongetwijfeld zwaar te verduren en een gelijkspel zou dan ook een prima resultaat betekenen.

De wedstrijd op sportpark `De Adelaar` aan de Buitenbrinkweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. de Boer uit Harderwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten