vrijdag 12 oktober 2012

OWIOS op bezoek bij koploper DFS

Zaterdag staat in Opheusden de wedstrijd van OWIOS tegen de koploper sv DFS op het programma om 14.30 uur.
Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer J.A.M. Everlo uit Hengelo.

DFS staat aan kop met 3 punten voorsprong op OWIOS. OWIOS heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Er kan gesproken worden van een echte topper!

DFS is reeds 5 wedstrijden op rij ongeslagen. Alleen de eerste wedstrijd tegen Veensche Boys werd met 4-0 verloren. Daarna volgen de 5 overwinningen op rij waarin men maar liefst 16 keer scoorde. Afgelopen zaterdag voetbalde DFS tegen VSCO. De wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor DFS na een 2-0 ruststand. Opvallend is dat de spitsen Hardeveld en Louwaars 15 van de 16 doelpunten voor hun rekening namen en de nummers 1 en 2 op de topscorerslijst staan.

Door de grote regenval van vorige week werd het duel van OWIOS tegen ESA afgelast op sportpark Bovenmolen. Dit was de enige wedstrijd in deze klasse die vorige week afgelast werd. OWIOS heeft ook slechts 1 wedstrijd verloren en de overige gewonnen. Opvallend is dat OWIOS in totaal slechts twee tegentreffers hoefde te incasseren. De organisatie staat goed en het voetballend vermogen is dit jaar duidelijk hoger geworden.
 
As. zaterdag zal het duidelijk worden hoe de krachtsverhoudingen liggen tussen beide ploegen in zowel de aanval als de verdediging. Voor OWIOS zaak om met name de spitsen van DFS in toom te houden. Beide ploegen kunnen de borst natmaken en zullen de huid duur willen verkopen. OWIOS is er alles aangelegen om naast DFS te komen op de ranglijst.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten