zaterdag 13 oktober 2012

VSCO’61 houdt punten thuis

Tegen asv Dronten, dat vorige week verrassend de polderderby tegen  lelystad’67 wist te winnen, pakt VSCO’61 haar tweede overwinning in de competitie door met 2-0 te winnen.
Een verdiende overwinning voor de Kanaries, omdat het in tegenstelling tot asv Dronten wel kansen weet te creëren.

De start van de wedstrijd was rommelig. Het gladde veld door de regenval maakt het voor beide ploegen lastig om de bal in het team te houden. In de loop van de wedstrijd weet VSCO’61 elkaar beter te vinden en creëert kansen. Robin Füchten  en Nick Koele mikken in kansrijke positie net naast het doel. De grootste kans is voor Sander Vis, maar vrij voor doelman Marco Remmelts schiet hij naast. De enige echte kans voor de Drontenaren komt van de voet van Bartel Oost, maar uit een moeilijke hoek schiet hij op doelman Ten klooster.

De tweede helft begint asv Dronten wat beter aan de wedstrijd, maar met het inbrengen van Wim de Vries krijgt de wedstrijd een wending. Op aangeven van de VSCO-spits scoort Bert van ’t Hof fraai via de binnenkant van de paal. Sander Vis gooit de wedstrijd op slot door in de 77e minuut de 2-0 te scoren. In de slotfase moet VSCO’61 de 3-0 scoren, maar niemand maalt hier achteraf nog om.