vrijdag 1 februari 2013

OWIOS hervat competitie tegen Lelystad ‘67

Zaterdag staat de wedstrijd OWIOS tegen sv Lelystad ‘67 op het programma om 14.30 uur op sportpark Bovenmolen.
Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer P.J.  van Veen.

Na een lange winterstop gaat de competitie eindelijk weer beginnen. De laatste competitiewedstrijd van beide ploegen dateert alweer van 1 december. Sv Lelystad ’67 begon als favoriet goed aan de competitie.
 
In de uitwedstrijd leed OWIOS haar enige nederlaag in en tegen Lelystad: 1-0. In het verloop van de competitie werden er echter punten gemorst door Lelystad. Dit resulteert op dit moment op een 7e plaats op de ranglijst. In de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop speelde Lelystad ’67 gelijk tegen Veensche Boys: 1-1. In de winterstop werd bekend dat trainer Jan Boes Lelystad ’67 aan het eind van het seizoen na 1 jaar zal gaan verlaten.

Voor OWIOS verliep de eerste seizoenshelft voorspoedig resulterend in een tweede plaats met 2 punten achterstand op koploper DFS. OWIOS leed alleen een nederlaag tegen Lelystad. OWIOS voetbalt wat verder van de goal dan voorgaande jaren en dit heeft duidelijk een positieve invloed. De laatste competitiewedstrijd won OWIOS de derby tegen ’t Harde met 1-0. De, door weersomstandigheden, moeilijke voorbereiding op de tweede seizoenshelft verloopt tot nu toe ook wisselvallig. 

Het is de vraag hoe beide ploegen uit de winterstop zijn gekomen. OWIOS zal sportieve revanche willen nemen om de nederlaag in de heenwedstrijd recht te zetten. Hopelijk kunnen we weer genieten langs de lijn van een mooie wedstrijd en gaan we op een respectvolle manier met elkaar om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten