maandag 11 februari 2013

Batfighters 1 wint ook zijn 2e competitiewedstrijd

Arjen Koops in actie voor Batfighters 1
Batfighters 1 heeft ook de tweede competitie-wedstrijd van de voorjaarscompetitie gewonnen.
Trias 3 uit Twello werd vrijdag met liefst 10-0 verslagen. Team 2 kwam niet in actie, terwijl team 3 en 4 een nederlaag leden.


Batfighters 1 ontving dus Trias 3.
Vorig seizoen kwamen beide teams elkaar ook al tegen en toen eindigden de Elburgers 21 punten boven de ploeg uit Twello. Desondanks waren de verschillen in de onderlinge duels (6-4 en 7-3 winst voor team 1) toen niet zo groot. Dit keer was de thuisploeg echter duidelijk te sterk. Arjen Koops, Stefan Vlieger en René Vlieger lieten geen enkel punt liggen: 10-0. Alleen het dubbelspel, dat vorig seizoen tegen Trias tweemaal verloren ging, moest in vijf games beslist worden. Stefan en René kwamen op een 1-2 achterstand, maar trokken daarna met 11-3 en 11-4 alsnog de partij naar zich toe.
Team 1 gaat nu samen met De Veluwe 3 aan de leiding in de 1e klasse C. De ploeg uit Apeldoorn won met twee spelers met 7-3 van Effekt’74 3, dat komende vrijdag in Wierden de volgende tegenstander van Batfighters 1 is.


Batfighters 2 zou vrijdag een thuiswedstrijd spelen tegen Swift’64 1. Op verzoek van de tegenstander uit Swifterbant is het duel echter uitgesteld. Komende vrijdag volgt voor team 2 een uitwedstrijd tegen Kampenion 4.

Batfighters 3 begon vorige week met een 7-3 overwinning bij Trias 8, maar de Elburgers gingen nu met dezelfde cijfers onderuit tegen Smash’70 6. Geen schande, aangezien de Hattemers vorig seizoen lang meespeelden om het kampioenschap in de 3e klasse. Team 3 werd zeker niet weggespeeld, maar aan het einde van de games was de opponent net iets slimmer. Hetty Kamphorst wist twee duels te winnen en Piet Tadema één. Hans Jurriëns kwam net tekort om daar een punt aan toe te voegen.
Batfighters 3 speelt dinsdag de volgende wedstrijd, tegen De Veluwe 6 in Apeldoorn.

Batfighters 4 verloor het eerste thuisduel van de competitie met 4-6 van Wham 1 uit Nieuwleusen. Lang ging de wedstrijd gelijk op, maar in de laatste twee partijen wisten de bezoekers uiteindelijk een kleine zege te behalen. Mark Moorman pakte twee punten, terwijl Gert-Jan van der Linde en Heinz Klein allebei één partij wonnen. De Elburgers staan nu op de vierde plek in de 4e klasse D.
Team 4 komt maandag alweer in actie, op bezoek bij Wijhe 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten