vrijdag 1 februari 2013

sv 't Harde op bezoek bij koploper DFS

Na een langere winterstop dan gepland hervat sv ’t Harde zaterdag de competitie. Er wacht direct een zware uitwedstrijd tegen koploper DFS Opheusden.

DFS heeft na twaalf speelrondes maar liefst 29 punten behaald. Daarmee heeft men drie punten voorsprong op OWIOS. Slechts een keer verloor de ploeg uit Opheusden tot nu toe, nota bene de eerste wedstrijd van het seizoen. Daarmee is DFS de te kloppen ploegen in de 2e klasse G en is het de vraag welke ploeg hen van de titel kan afhouden. 
  
’t Harde is door de goede serie van voor de winterstop, negen punten uit vier wedstrijden, opgeklommen tot de twaalfde plek. Na lange tijd onderaan te hebben gestaan, hebben de groen-witten nu drie punten voorsprong op Zwart-Wit en Excelsior Zetten.

Ondanks het winterse weer heeft  ’t Harde de afgelopen weken een aantal oefenwedstrijden kunnen spelen om in het ritme te blijven. Toch is het afwachten hoe het er in de eerste competitiewedstrijd aan toegaat.
 
De Hardenezen hebben in ieder geval wat recht te zetten met het oog op de thuiswedstrijd tegen DFS. Die werd kansloos verloren met 6-1. Wat dat betreft heeft ’t Harde betere herinneringen aan de uitwedstrijd van vorig seizoen, toen DFS verrassend met 4-3 werd verslagen.

Als ’t Harde de lijn van vlak voor de winterstop kan doorzetten, dan behoort een goed resultaat zeker tot de mogelijkheden.
 
De wedstrijd zaterdag in Opheusden begint om 14.30 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Van Iersel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten