zondag 24 februari 2013

EVV Heren 1 wint in Wijchen

De Elburgse volleyballers van E.V.V. zetten zaterdagmiddag de lastige uitwedstrijd tegen Trivos om in een klinkende 0-4 zege.
In de hypermoderne sporthal Arcus in Wijchen had de thuisploeg lange tijd geen schijn van kans tegen de vlot combinerende koploper.

Gesteund door een uitstekende pass kon E.V.V.-spelverdeler Wouter Gaillard zijn aanvallers op tempo bedienen, waarbij met name Robert van Esterik de bal een aantal malen hard tegen de vloer joeg. De hardhitters van Trivos vonden daarentegen keer op keer de blokkering van de Elburgers op hun weg.

Via 16-25, 17-25, 22-25 en 11-23 leek E.V.V. dan ook op weg naar een snelle en probleemloze zege. Vanaf dat moment kwam er echter zand in de groenwitte machine en met 12 punten op rij wist Trivos tot eigen verbazing nog langszij te komen. In een zenuwslopende slotfase bracht coach Peter Gaillard good old Rik Straatman. Met een kill-block en een harde aanval zorgde de routinier ervoor dat ook het bonuspunt naar Elburg ging.

Ook de dames van E.V.V. traden aan tegen Trivos. Bij dat duel bleven alle punten in Wijchen. In de eerste set had de ploeg van Michel Klappers nog enig zicht op setwinst (25-22), maar daarna kwam E.V.V. niet boven de 20 punten (25-17, 25-14, 25-19).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten