woensdag 6 februari 2013

Inschrijven Toer de Dellen / Samen sportief voor Kika; vanaf nu mogelijk!

De sportievelingen die zich willen opgeven voor Toer de Dellen 2013 kunnen dat vanaf vandaag doen!
Het evenement vindt jaar plaats op zaterdag 22 juni 2013. Ga naar onze volledig vernieuwde website www.toerdedellen.nl en geef je op!


Je ontvangt dan een bevestigingsmail op het ingevulde e-mail adres.
Hierin staat hoe je het inschrijfgeld kunt voldoen. Na ontvangst van het inschrijfgeld is je deelname definitief en ontvang je op de dag van het evenement een echt ‘Toer de Dellen shirt’.

Afgelopen jaar heeft de eerste editie van Toer de Dellen het geweldige bedrag van € 44.339,- opgebracht voor KiKa en ook dit jaar gaan we daar met z’n allen weer voor. Dit geld is hard nodig want er zijn nog steeds kinderen die overlijden als gevolg van deze vreselijke ziekte.
Er moet nog meer onderzoek komen om behandelingen en medicatie te ontwikkelen waardoor de genezingskans voor kinderen wordt verhoogd. Hier is het idee ontstaan om door middel van een sportief evenement in actie te komen voor Kika. Wat dit sportieve evenement precies inhoud kun je lezen op onze website. Wij vinden het leuk wanneer je een berichtje achterlaat in ons gastenboek!

Volg ons nu ook op Twitter en Facebook en kijk op onze website voor achtergrondinformatie, sponsoring en de geweldige foto’s en filmpjes van afgelopen jaar. Wij hebben er weer enorm zin in!
Wij hopen dan ook van harte je te mogen begroeten tijdens de Toer de Dellen op zaterdag 22 juni 2013 op Sportpark Bovenmolen / Owios te Oldebroek. Graag tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten