vrijdag 15 februari 2013

VSCO’61 uit naar Lelystad’67


Voor zaterdag staat voor VSCO’61 de uitwedstrijd tegen sv Lelystad’67 op het programma. Ondanks de sneeuw zijn de weervoorspellingen van dien aard dat zaterdag de wedstrijd op een kunstgrasveld wel eens gespeeld kan worden. De wedstrijd op sportpark Langezand begint dan om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.H.T. Mellendijk uit Gendringen.


Het is voor VSCO’61 al een hele tijd geleden dat zij in competitieverband hebben gespeeld. Op 1 december 2012 werd de uitwedstrijd tegen ESA in Arnhem gespeeld en werd met 2-1 verloren. Sinds die tijd geen competitie meer voor de Kanaries, alleen een aantal oefenwedstrijden in uitduels op kunstgras. Zo ook afgelopen zaterdag in Westenholte tegen WVF waar met 4-2 verloren werd van de eersteklasser. Vanwege de winterse omstandigheden geen goede voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Lelystad’67 heeft twee weken geleden haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop gespeeld. Op overtuigende wijze wist de ploeg van hoofdtrainer Jan Boes met 1-4 te winnen uit tegen OWIOS. Een knappe prestatie waardoor de ploeg met 19 punten de zevende plaats bezet. VSCO’61 staat negende met 14 punten en een wedstrijd minder gespeeld.

Lelystad’67 zal als favoriet starten in deze wedstrijd. Op sportpark De Heughte waren zij dat ook na drie overwinningen bij de start van de competitie, maar toen wist VSCO’61 verdiend een 0-0 gelijkspel uit het vuur te slepen. Wellicht dat de Kanaries zaterdag boven zichzelf kunnen uitstijgen en met een verrassend resultaat van het veld stappen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten