woensdag 20 februari 2013

DSV '61 verliest oefenwedstrijd van SDC Putten

In deze competitieloze weken oefent DSV er lustig op los op hun mooie kunstgrasmat. Tegen Nieuwleusen (4–2) en VSCO (2–1) werden keurige resultaten behaald en ook op de oefenwedstrijd tegen SDC Putten kunnen de spelers en technische staf terugkijken op een goede partij.

Er werd weliswaar met 1 – 2 verloren, maar DSV gaf de eerste klasser prima partij. De gasten waren wel beter, vonden elkaar zeer goed en lieten af en toe zeer goed voetbal zien. Toch bleef DSV uitstekend overeind stond na de eerste 45 minuten zelfs op een 1 – 0 voorsprong. Wilco Hofmeijer benutte een wegens hands toegekende penalty.

In het tweede bedrijf deed vooral SDC Putten er een schepje bovenop en kwam DSV wat minder aan aanvallen toe. Verdedigend stond het echter goed en pas halverwege de tweede helft viel de 1 – 1, terwijl de winnende 1 – 2 voor SDC Putten pas in de blessuretijd werd gescoord.

Zaterdag a.s. oefent DSV verder in de thuiswedstrijd op sportpark De Haere tegen s.c. Teuge, de aanvang is 14.30 uur. De competitie begint pas weer op 2 maart: DSV speelt dan thuis tegen de nummer 3, Advendo '57 uit Ederveen.