vrijdag 22 februari 2013

OWIOS thuis tegen Excelsior Zetten

Zaterdagmiddag staat de wedstrijd OWIOS tegen Excelsior Zetten op het programma. Om 14.30 uur zal er afgetrapt worden op sportpark Bovenmolen.
Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer G.B. van Iersel.

Excelsior Zetten is voor OWIOS de grote onbekende dit jaar.
Vorig seizoen werd Excelsior Zetten overtuigend kampioen in de 3e klasse A. In de 2e klasse gaat het moeizamer, Excelsior vindt zichzelf terug op een 13e plaats. De laatste twee wedstrijden tonen echter aan dat Excelsior zich zeker nog niet gewonnen geeft. Tegen ESA werd met 10 man net verloren met 3-2 en de laatste wedstrijd voor de winterstop eindigde in een gelijkspel tegen FC Horst 2-2. Om de aansluiting met de middenmoot te houden dient Excelsior Zetten te winnen.

OWIOS kende helaas een valse start na de winterstop door een nederlaag tegen sv Lelystad ’67. Deze nederlaag werd weer opgevolgd met een 2-0 overwinning in de beker tegen NEO uit Borne. Onder begeleiding van een grote supportersschare werd OWIOS naar de overwinning aangemoedigd. OWIOS bevindt zich in de competitie op een keurige 2e plaats. Een overwinning zou zeer welkom zijn om voor de bovenste plaatsten mee te blijven draaien en om tevens de nederlaag tegen Lelystad weg te poetsen. Alles aan gelegen dus om deze wedstrijd in een winstpartij om te zetten.

Zowel OWIOS als Excelsior zullen de vooruitzichten voor een betere plek op de ranglijst willen aanpakken om de overwinning uit het vuur te slepen. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om weer te gaan genieten langs de lijn van een mooie wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten