zaterdag 23 februari 2013

DSV '61 wint oefenwedstrijd van CSV '28

Op een zeer koud maar mooi sportpark in Stadshagen (Zwolle) heeft DSV wederom een oefenpartij winnend afgesloten. Tegen 3e klasser CSV ’28 werd er na een 0 – 2 voorsprong na 45 minuten een 2 – 4 overwinning behaald. In de eerste helft waren Alfred Hofmeijer en Johan Westerink succesvol voor de Doornspijkers.

Meteen na de thee scoorde CSV de aansluittreffer, maar vervolgens liep DSV met goed spel uit naar 2 – 4 door treffers van Erik van Zeeburg en wederom Johan Westerink. CSV scoorde ook nog eenmaal, zodat de eindstand op 2 – 4 bepaald werd.

De wedstrijd werd enigszins overschaduwd door een ernstige polsblessure van Alex Bouwman. Na een wat onbenullige actie van de tegenstander kwam Alex erg ongelukkig op zijn pols terecht. Later bleek o.a een operatieve ingreep nodig en zal DSV het zeker een maand zonder deze sterke verdediger in de competitie moeten doen.

Dat begint dan al a.s. zaterdag wanneer DSV op sportpark De Haere de nummer 3 Advendo ontvangt, aanvang 14.30 uur.