donderdag 28 februari 2013

Elburger sc op bezoek bij ASV Dronten

Door de hardnekkigheid van de lange winter moesten er afgelopen weekend opnieuw een aantal wedstrijden worden afgelast.
Voor a.s. zaterdag ziet het er gunstiger uit waardoor het programma zeer waarschijnlijk in z´n geheel doorgang kan vinden. 

Elburger Sportclub reist af naar de jongste provincie van ons land, waar het in Dronten de strijd zal aanbinden tegen de gelijknamige Algemene Sportvereniging.

Het wordt de tweede achtereenvolgende thuiswedstrijd voor de groen-witten, die j.l. zaterdag in het treffen tegen VIOS V. in de allerlaatste minuten een zekere puntendeling door de neus zagen geboord. Dit in tegenstelling tot Elburger Sportclub dat nota bene in de `dying seconds` toch nog de, overigens verdiende, volle winst wist binnen te slepen.

Met 17 punten bezet Dronten de achtste plaats, op de voet gevolgd door de Elburgers die met twee punten achterstand en een wedstrijd minder een plaatsje lager staan.

Een overwinning zou de Elburgers (voorlopig) nog wat meer lucht geven, maar ook de thuisclub kan zich bij een driepunter verder distanciƫren van de onderste plaatsen.

De ontmoeting in Elburg destijds eindigde in een 2-1 overwinning voor de Drontenaren en op basis van die wetenschap zullen er bij de blauw-witten ook de nodige revanchegevoelens meespelen waardoor het een boeiend duel kan worden.

De wedstrijd op het Burgem. Dekker Sportpark aan de Educalaan begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer N.S. Goutier uit Arnhem.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten