vrijdag 15 februari 2013

OWIOS uit tegen VIOS Vaassen


Zaterdag staat op sportpark ‘De Kouwenaar’ in Vaassen de thuiswedstrijd van OWIOS tegen VIOS Vaassen op het programma om 14.30 uur. Deze competitiewedstrijd staat onder leiding van de heer H.J. van den Beld.


Het betreft hier een wedstrijd tussen de nummers 2 en 4 van de ranglijst en is met recht een topper in deze klasse. Twee weken geleden speelde OWIOS haar eerste wedstrijd na de winterstop. Helaas werd deze met 4-1 verloren van sv Lelystad’67. Vorige week vrijdag volgde de revanche door in de beker te winnen, onder aanvoering van een grote supportersschare, van NEO uit Borne. OWIOS bevindt zich bij de laatste 16. Deze overwinning zal het zelfvertrouwen ten goede zijn gekomen om hieraan een passend vervolg te geven in de competitie. In de thuiswedstrijd tegen VIOS Vaassen won OWIOS met 2-1.

VIOS Vaassen doet het dit seizoen zeer verdienstelijk nadat het vorig jaar kampioen is geworden. Twee weken gelden bleek dat VIOS V. goed uit de winterstop is gekomen. Er werd gewonnen van Unicum met 2-1. Het gevaar van doelpunten komt met name van de spits Erik Koldenberg. Van de productie van VIOS V. heeft hij de helft voor zijn rekening genomen.

OWIOS zal haar goede eerste seizoenshelft een passend vervolg willen geven. OWIOS kan een gat slaan om de opmars van VIOS V. af te slaan en zich stevig nestelen op de tweede plek. Een belangrijke match voor de Oldebroekers. VIOS V. daarentegen zal voor de overwinning moeten gaan om de aansluiting te vinden met de top. Al met al beloofd het een boeiende en spannende wedstrijd te worden. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten