zaterdag 2 februari 2013

DSV'61 thuis onderuit tegen Swift

Het goede gevoel bij DSV ’61 is voorlopig weer even verdwenen. Na een zeer matige pot voetbal werd op sportpark De Haere een 1 – 2 nederlaag geleden tegen hekkensluiter Swift.

Niemand van de Doornspijkse ploeg haalde een voldoende niveau om het de polderbewoners  lastig te maken. Nadat Alfred Hofmeijer in de 34e minuut een grote kans op de 1 – 0 had laten liggen, kwam de ploeg van Jan de Ruiter via Erik van Zeeburg in de 42e minuut wel op een 1 – 0 voorsprong.

Swift sloeg echter in de tegenaanval al weer terug en Staarman maakte de gelijkmaker. Ook in de tweede helft werd er niet best gevoetbald door beide ploegen. Het zag er naar uit dat een tweede treffer ook meteen de winnende zou zijn. Dat geluk had Van Mook van Swift toen zijn schot in de 84e minuut zodanig van richting werd veranderd dat doelman Marco v.d. Hoek kansloos werd.

Door deze niet in het minst voor de spelers zeer teleurstellende nederlaag zakt DSV in de ranglijst naar plek 9.
Pas op 16 februari kan daar iets aan worden gedaan, wanneer zij op bezoek gaan bij SEH in Heerde.