vrijdag 1 februari 2013

Elburger SC op bezoek bij VSCO '61

Nu Koning winter ons de rug heeft toegekeerd, is het niet uitgesloten dat er morgen (zaterdag) weer op uitgebreide schaal kan worden gevoetbald. In de 2e klasse G, waar het dit seizoen wemelt van de derby´s, is het wat dat betreft meteen alweer raak. 
 
Op sportpark 'De Heughte' te Oosterwolde staat de altijd beladen ontmoeting tussen V.S.C.O.'61 en Elburger Sportclub op het programma.
 
Na een onderbreking van twee maanden is het de vraag hoe beide ploegen in de eerste wedstrijd na de winterstop voor de dag zullen komen.
Het seizoen verloopt voor beide ploegen tot nu tot matig; zeker de resultaten van Elburger Sportclub zijn toch enigszins teleurstellend.

Met een puntentotaal van 14  staat V.S.C.O., dat twee punten meer verzamelde dan de blauw-witten, op de negende plaats. Het interessante treffen kan dus als een regelrechte zes-punten-wedstrijd worden beschouwd.

Het laatste optreden voor de winterstop verliep voor beide ploegen met wisselend resultaat. V.S.C.O. ging in de uitwedstrijd tegen ESA met 2-1 ten onder, terwijl ESC met dezelfde cijfers van Zwart Wit ´63 wist te winnen.
Met in het achterhoofd de destijds (15-9-2012) in Elburg verloren wedstrijd (0-2) zullen de revanchegevoelens van de ploeg van Marcel Boelens alleen maar worden aangewakkerd.  Het belooft dan ook een boeiend en spannend duel te worden, waarin ongetwijfeld op het scherpst van de snede om de punten zal worden gestreden.
 
De ontmoeting in Oosterwolde begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer A. Th. de Witte uit Ermelo.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten