zondag 10 februari 2013

E.V.V. pas in tiebreak langs Voorwaarts

De volleyballers van E.V.V. hadden afgelopen zaterdag vijf sets nodig om het bezoekende Voorwaarts van zich af te slaan.
De koploper in de 3e divisie B startte weliswaar overtuigend met een 25-17 zege in de eerste set, maar zag Voorwaarts in set twee snel een grote voorsprong (1-7) nemen. De Elburgers kwamen terug tot op 23-24, maar moesten de set toch aan de bezoekers laten.

In het derde bedrijf leek E.V.V. wakker geschud en was heer en meester (25-15). De spirit en concentratie waren een set later weer net zo gemakkelijk verdwenen, terwijl de mannen uit Twello vochten voor elke bal.
Ondanks een nieuwe inhaalrace van de mannen van coach Gaillard kon Voorwaarts met 23-25 verdiend een tweede wedstrijdpunt bijschrijven.
De thuisploeg trok vervolgens de vijfde set overtuigend met 15-7 naar zich toe, maar leed kostbaar puntverlies in de strijd om de titel.