donderdag 14 februari 2013

Elburger SC ontvangt koploper DFS

Het is nog maar de vraag of er a.s. zaterdag weer sprake zal zijn van competitievoetbal. Verenigingen als de Elburger Sportclub, die beschikken over kunstgrasvelden, maken hierop overigens de grootste kans.

Mochten de omstandigheden het toelaten, dan staan de blauw-witten in hun eerste (competitie)optreden na de winterstop direct al voor een loodzware, zo niet onmogelijke opgave. Koploper DFS Opheusden komt namelijk op bezoek op het Burg. Bode Sportpark.

Met een voorsprong van vijf punten op nummer twee, OWIOS, is de succesvolle formatie uit de Betuwe een belangrijke titelkandidaat.

In de eerste de beste competitiewedstrijd tegen Veensche Boys liep de ploeg overigens direct al tegen een nederlaag (4-0) op, maar daarna ging het crescendo en ging er geen enkele wedstrijd meer verloren en werd zelfs in uitwedstrijden de volle winst gepakt……

Met het koningskoppel Mike Louwaars en Elvin Hardeveld in de gelederen beschikt DFS over twee zeer gevaarlijke spelers die samen goed waren voor 29 van de in totaal tot nu toe 34 geproduceerde treffers.

Elburger Sportclub neemt een bescheiden 11e plaats op de ranglijst in met 12 punten en het zou zeer verrassend zijn als de blauw-witten hier een positieve wijziging in weten aan te brengen.

In de  veertien resterende ontmoetingen zal de formatie van Henk Nieuwenhuis nog een flink aantal punten moeten verzamelen om op de laatste competitiedag minimaal op een veilige tiende plaats te eindigen.

De wedstrijd op het Burgemeester Bode Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J. van Dijk uit Dronten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten