maandag 4 februari 2013

Medailles voor turnsters SSS Elburg

Zaterdag 2 februari werd er door de turnsters van S.S.S. Elburg opnieuw deelgenomen aan wedstrijden. Dit keer was het de beurt aan de dames in de 4e divisie. Er werd met 8 turnsters afgereisd naar Beekbergen.

Lyanne Leusink en Janouk Schuurman turnen in de categorie junior, niveau 6. De vorige wedstrijd wisten zij zich allebei naar het podium te turnen en ook deze wedstrijd mochten zij een medaille in ontvangst nemen. Lyanne werd knap 1e terwijl Janouk de bronzen medaille mee naar huis mocht nemen. Lara van Putten turnt als jeugdturnster in niveau 7, Lara turnde een goede wedstrijd. Haar vloeroefening werd beloond met een vierde plaats. In een deelnemersveld van 27 turnsters werd Lara overall knap 13e.

Ellen van de Brake turnt in een zware categorie; senior, niveau 5.

Het niveauverschil in deze categorie is erg groot. Maar met een knappe 3e plaats op vloer wist ze zich naar een 8e plaats in het eindklassement te turnen.

Anouk v/d Linde, Elisa Vlijm, Noa Verwoert en Merel v/d Hulst turnen als pupillen II in niveau 8. Helaas lijkt, door de zenuwen, de balk op de wedstrijden nog smaller dan in de training. Allemaal moesten ze de balk een keer vroegtijdig verlaten tijdens de oefening. Dit zijn dure foutjes die in de eindklassering zwaar doortellen. Anouk en Elisa wisten ondanks deze val knap op een vierde plaats te eindigen. Noa werd 9e en Merel werd 13e.

Op 9 maart wordt de laatste voorronde gehouden. Daarna wordt bekend wie er naar de Gelderse finale mag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten