woensdag 19 maart 2014

VSCO’61 presenteert nieuw Clubmagazine

In haar 45e jaargang wordt het oude, vertrouwde clubblad van de voetbalvereniging VSCO’61 in een volledig nieuw jasje gestoken.

Afgelopen zaterdag was het clubgebouw het decor van de presentatie van de nieuwe, fullcolour clubmagazine.


Door de komst van de website en de sociale media nam de nieuwswaarde van het oude clubblad af doordat veel nieuws al via deze digitale kanalen eerder gepubliceerd werd. Aanleiding voor het bestuur van VSCO’61 om het clubblad zowel qua inhoud als qua vormgeving te vernieuwen. Een redactieteam werd samengesteld en de sponsorcommissie ging aan de slag met het werven van advertenties vanuit het bedrijfsleven.

Het resultaat mag er zijn. Bert Schipper, bestuurslid PR en Communicatie, presenteerde het nieuwe Clubmagazine. Het magazine wordt gevuld met nieuws vanuit de vereniging. Het gaat om mensen binnen de vereniging die voor het voetlicht worden gebracht.
Rubrieken als: de vrijwilliger, de supporter, de ziekenboeg, op uw gezondheid vullen het blad. Ook de jeugd komt aan bod net als het meidenvoetbal. Én een anonieme schrijver onder de pseudoniem ‘de gele kanarie’ neemt zaken kritisch op de korrel en spiegelt de vereniging gebeurtenissen van zowel binnen als buiten het sportpark voor.

Het clubmagazine heeft de titel ‘Op de Heughte’ meegekregen waarmee uitgedrukt wordt dat mensen door middel van dit blad ‘op de heughte (hoogte)’ worden gehouden van het reilen en zeilen op sportpark De Heughte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten