donderdag 6 maart 2014

Thuiswedstrijd voor zowel Heren als Dames 1 van EVV

Zaterdag staat er voor het eerst na 5 weken weer eens een thuiswedstrijd voor zowel EVV Heren 1 als Dames 1 op het programma. Beide teams staan op dit moment op een degradatieplaats, dus eigenlijk is er maar één devies voor de vlaggenschepen van de Elburger Volleybal Vereniging. Winst!


Dames 1 speelt tegen Heyendaal, deze ploeg staat helemaal laatste op de ranglijst.

Alleen bij een  4-0 overwinning heeft EVV Dames 1 nog kans om op een Promotie- /Degradatie-plek te komen. Anders wordt het bijna onmogelijk want de achterstand op de nr. 10 (Devolco) is 4 punten en dat team  heeft ook nog eens een wedstrijd minder gespeeld.
Volgende week speelt EVV overigens tegen datzelfde Devolco, dus 2 x winst achter elkaar is mogelijk en zeker noodzakelijk om niet rechtstreeks te degraderen.

Heren 1 speelt tegen Vrivo Heren 1. Deze ploeg staat op dit moment 3e en kijkt naar boven voor een promotieplek. EVV Heren 1 is met 3 teams in de race voor degradatie , Promotie-/Degradatie en  lijfsbehoud.
Als er aanstaande zaterdag punten gepakt worden zouden deze weleens doorslaggevend kunnen blijken te zijn in de strijd tegen degradatie. De weken erop volgen er namelijk nog wedstrijden tegen 2 teams waar zeker reële kansen liggen.

De wedstrijden in sporthal ’t Huiken beginnen om 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten