woensdag 26 maart 2014

EVV 7 sponsorcontracten rijker

Dinsdagavond rond 7 uur was het een drukte van belang in 't Huiken. Diverse jeugd- en seniorenteams van EVV waren aanwezig. Reden was dat ze allemaal nieuwe sponsorkleding zouden ontvangen en de nieuwe sponsorcontracten ondertekend werden.

Het spektakel begon met de firma Clean and More uit Nunspeet. Dit schoonmaakbedrijf uit Nunspeet gaf aan de mini,s 50 shirts waarin ze de wedstrijden gaan spelen. Dezelfde sponsor stak ook meisjes A1 geheel in het nieuw. Dit paradepaardje van EVV is nog steeds in de race voor het kampioenschap in de hoofdklasse en kreeg nieuw wedstrijdshirts, trainingspakken en vesten aangeboden . 

Daarna was de beurt van Matthews Teamwear. EVV heeft al ruim 10 jaar een relatie met deze firma die alle kleding verzorgd voor de Elburger Volleybalvereniging. Er werd een nieuw contract getekend voor een periode van maar liefst 10 jaar!!! En het Heren 3 team van EVV kreeg als beloning hiervoor nieuwe wedstrijdshirts aangeboden. 


Daarna was meisjes C1 team aan de beurt. Ze kregen van  aannemersbedrijf  Bovendorp uit Doornspijk prachtige wedstrijdshirts aangeboden. EVV ging een overeenkomst aan voor een periode van 4 jaar met aannemersbedrijf Bovendorp uit Doornspijk. 

Nog was de koek niet op, meisjes B1 was aan de beurt. Pladdet BV uit Biervliet in Zeeland is de sponsor van
deze meidengroep. Pladdet is een firma gespecialiseerd in graafmachines en de overeenkomst is dan ook gemakkelijk te maken. EVV graaft ook altijd en is dan op zoek naar talent. EVV dankt de fa Pladdet dan ook voor het vertrouwen dat zij hebben in dit jeugdteam. Nog was de koek niet op in ,t Huiken. 


Het 1e herenteam, uitkomend in de landelijke 2e divisie kreeg nieuwe wedstrijdshirts en buitenjassen aangeboden. De wedstrijdshirts worden aangeboden door Jansen Drogisterij, die het aflopende contract van winkelcentrum De Vrijheid overnam. Deze drogisterij was een van de grondleggers van dit winkelcentrum in de vrijheid.

Drogisterij Janssen is vooruitstrevend en dit past helemaal bij de insteek van het 1e herenteam van EVV. Wippe Koops bekend van de haringkar op de Vischmarkt schonk prachtige buitenjacks aan dit team. Als ze voor de wedstrijd een haring bij Wippe Koops gaan eten hebben ze het niet koud en blijven de spieren warm voor een goed resultaat. Vis staat bekend als de gezonde Apotheek. 

Het bestuur van EVV dankt alle sponsoren voor het vertrouwen dat ze onze volleybalvereniging hebben

(Foto's Dirk de Jong)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten