donderdag 27 maart 2014

EVV: Einde seizoen nadert, de prijzen worden verdeeld

Zaterdag wordt de op één na laatste competitie ronde in sporthal ‘t Huiken gespeeld voor de Elburgse volleyballers en er zijn nog een groot aantal EVV-teams in de race voor de titel en/of Promotie- / Degradatie/wedstrijden.


Om 12.30 uur speelt Meisjes A1 in de hoofdklasse tegen runner-up Pegasus. Bij winst van onze meiden zijn ze zo goed als zeker kampioen.

Ook om 12.30 speelt Dames 3 tegen HSC Dames 3. Voor Dames 3 kan dit de 62e wedstrijd op rij worden die gewonnen wordt! Hierdoor zouden zij weer een stap dichter bij de titel komen. Dit zou dan de 3e titel op rij worden, een unieke prestatie!

Om 14.30 uur speelt Heren 2 tegen Libero Heren 3. Bij winst blijft Heren 2 van EVV ongeslagen dit seizoen en komt de titel wel erg dichtbij.

Voor Dames 4 staat de uitwedstrijd op het programma tegen Langhenkel/Hec Dames 3. Dames 4 staat op een gedeelde 1e plaats maar mag geen set verliezen op kans te houden op de titel. Hun concurrent voor de titel heeft namelijk een beter set gemiddelde en wordt kampioen als ze beiden op de 1e plaats blijven staan


Voor Promotie/Degradatie is het aanstaande zaterdag ook erg belangrijk.

Om 17.00 uur speelt Dames 1 tegen Pegasus Dames2. Alleen een 4-0 overwinning kan de dames van EVV nog redden van rechtstreekse degradatie. Dit zal dus een zeer zware opgave gaan worden.

Ook om 17.00 speelt Heren 1 tegen Pegasus Heren 1. De laatste 2 wedstrijden zijn gewonnen door EVV en er werden maar liefst 9 punten gehaald. Als EVV ook wint van Pegasus zijn ze veilig voor rechtstreekse degradatie en misschien ontlopen ze dan ook wel de Promotie-/Degradatiewedstrijden.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten